3 vaner for å øke engasjement og selvstendighet i team…

3 vaner for å øke engasjement og selvstendighet i team…

Er det ikke bra at du kan øke engasjement og selvstendighet i teamet ditt kun ved å stille spørsmål? #coaching.

Jeg hørte nettopp på en podcast av Michael Bungay Stanier hvor han snakker om 3 essensielle coaching vaner. Her er formelen:


Vane #1:


NÅR
noen ser ut til å trenge min hjelp…

I STEDET FOR Å
anta at jeg vet hvilken hjelp de trenger og hoppe inn med løsningen, svaret, handlingsplanen, de neste stegene…

SKAL JEG
spørre dem “Hvordan kan jeg hjelpe?” eller (mer direkte) “Hva nøyaktig trenger du fra meg?”


Vane #2:


NÅR
noen spør meg “Hvordan gjør jeg…?”

I STEDET FOR Å
fortelle dem nøyaktig hvordan de kan gjøre det…

SKAL JEG
spørre dem “Det er et bra spørsmål og jeg har noen ideer jeg skal gi deg. Men jeg er interessert i å først høre dine tanker om hvordan løse det?”

Vane #3:


NÅR
jeg avslutter et møte, enten 1-1 eller med en gruppe, enten det er interne eller eksterne partnere…

I STEDET FOR Å
avrunde diskusjonen og haste avgårde til det neste jeg har satt opp i kalenderen…

SKAL JEG
spørre dem “Hva var det mest nyttige for deg i dette møtet?”

 

Å bruke disse spørsmålene gjør at vi fokuser på hva vi faktisk trenger, reflekterer over egne ideer og styrker vår innsikt. Vi lærer ikke av å bli fortalt, men av å bli vist tillit til at dette klarer vi å ordne selv.

Vi er alle så ivrige etter å hjelpe, gi råd og fortelle hva folk skal gjøre. Fordi vi ønsker oppriktig å hjelpe. Og det er tider da det er den riktige tingen å gjøre. Men det er en overutviklet muskel og en dårlig vane som ofte er utmattende og ødeleggende.

Barn lærer ved å stille spørsmål. Studenter lærer ved å stille spørsmål. Nyansatte lærer ved å stille spørsmål. Innovatører forstår kundens behov ved å stille spørsmål. Det er den enkleste og mest effektive måten å lære og få dypere innsikt på.

Prøv å stille flere spørsmål i hverdagen din. Gode spørsmål stimulerer, provoserer, informerer og inspirerer. Spørsmål hjelper oss å undervise så vel som å lære.


Her er noen av mine favorittspørsmål..

  • Og hva mer?
  • Hvordan vil du bruke styrkene dine i denne prosessen?
  • Hva ønsker du å skape?
  • Hva er den største utfordringen i dette for deg?

Coaching er et verdifullt redskap som kan hjelpe deg med å tenke mer i et mulighetsperspektiv, og til å effektivt samhandle med andre mennesker.

Her kan du lese mer om fordeler med coaching!

 


Lene Øveland Berge er karriere- og ledelses coach, foredragsholder og forfatter. Hun er grunnlegger av Be You Career Consulting, en coaching og bedriftsopplærings virksomhet med fokus på å trene hjernen til å øke kreativitet og skape nye perspektiver, bygge gode relasjoner, styrke robusthet og bedre evnen til å handle strategisk.